Event & Turism

Boka boende nära sporten, naturen & evenemangen

Har ni planerat att gå på event, mässa, konsert eller annat spännande evenemang i Västerås? Boka ert boende på Rocklunda stugby, precis intill alla event och bara en kort promenad från centrum.

Arkitektritade stugor med gångavstånd till eventen.

När du bokar någon av våra 21 arkitektritade stugor kan du uppleva event, konferenser, konserter och mässor alldeles inpå knuten. Här bor du bekvämt och modernt med gångavstånd till alla upplevelser.

Bokning av hotellstuga

Bokningar och Support: book@q-living.se Affärsrelaterade frågor: peter@q-living.se Marknadsfrågor: marknad@q-living.se

Följ oss på sociala medier

#rocklundastugby
Facebook/rocklundastugby
Instagram/ rocklundastugby
LinkedIn/ rocklundastugby

Event & turism

Det händer mycket spännande på Rocklunda! Är du en av de som bokat in dig på bubbelfestival, ölprovning, mässa eller konsert? Då kan du inte bo bättre än på Rocklunda stugby! Här bor du modernt och bekvämt bara ett stenkast från eventen. Varför inte passa på att beställa en charkbricka och något gott att dricka som serveras i stugan innan ni ska uppleva ert evenemang?

Utbudet på Rocklunda

Rocklunda är Västerås och ett av Sveriges största idrottsområden. Här finns både inom- och utomhusarenor för idrott, mässor, utställningar, konferenser och konserter. Området är drygt 60 hektar stort och ligger precis i utkanten av Västerås centrum.

Kontakta oss

Bokningar och Support: book@q-living.se
Affärsrelaterade frågor:
peter@q-living.se
Marknadsfrågor: marknad@q-living.se